Üdvözöljük Kedves Vendégeinket!

Büfé

Az On Line Squash Club 1992. őszétől üzemel. Magyarországon ez volt az első olyan épület, amely kifejezetten fallabdázóknak készült, kiegészítve a fitness lehetőségével, figyelembe véve a rendezvényekhez szükséges igények kielégítését. A megnyitás első napjától feltett szándékunk volt, hogy meghatározó szerepet vállaljunk a magyar fallabda életében. Kiegészítő szolgáltatásaival az On Line nem csak az amatőr sportolók kedvét igyekszik kielégíteni, hanem az élsportolók és az utánpótlásnevelésre alkalmas helyszínt ad, szakszerű edzők közreműködésével. A klub dolgozói edzői és a klub vezetése egyaránt odaadó munkát végez azért, hogy junior, női és férfi többszörös országos bajnokokat neveljen föl biztosítva nekik a rendszeres és szisztematikus edzés lehetőségéet. A sportolni vágyókat a kezdőtől a haladóig, a juniortól a senior korosztályig, nőket és férfiakatat egyaránt, nyitástól zárásig oktatják. Közülük kerülnek ki az On Line Fallabda Egyesület tagjainak többsége.

Előtér

A klub öt nemzetközi minősítésű pályával rendelkezik. A vendégtér méretének köszönhetően kb. 200 néző kísérheti figyelemmel a klubban megrendezett versenyeket. 2012-ben nyitottuk meg 100m2-es aerobic termünket. Aktuális órarendünket ide kattintva tekintheti meg. A felújíott emeleti kondicionáló terme minden igényt kielégítő fitnesz-erősítő és kardió gépekkel van felszerelve, mérete közel 200 négyzetméter, melyen kb. 30 sportoló tud egyszerre kényelmesen edzeni. A teljességhez hozzátartozik, hogy vendégeink sportolás után, a szolárium, a szauna és a szakszerű masszázs szolgáltatásait is igénybe vehetik.

A megnyitás óta kialakult bérlettulajdonos törzsközönség, amely Budapest és vonzáskörzetéből érkező magénszemélyek, családok, kis-, közpes- és multinacionális cégek dolgozóiból áll, mely cégeknek igény szerint rendez a klub versenyeket. Pl. többszört megrendeztük a Telekommunkiációs kupát, a Magyar Telekom vagy a Telenor háziversenyét.

Konditerem

A ház a Magyar Fallabda (Squash) Szövetség hivatalos versenynaptárában meghirdetett versenyek közül minden évben számos amatőr, profi és utánpótlás versenyeknek szolgál helyszinéül, ezzel kapcsolódik az országos fallabda klubbok hálózatásba. A sportcentrum épülete szerencsés helyre épült, mert vendégeink a nyitott parkolónkban térítésmentesen, korlátlan ideig tudnak parkolni, vagy a hozzátartozók a néhányszáz méterre lévő hipermarketben intézhetik bevásárlásaikat.

Ha kedvezőnek találja kínálatunkat, akkor sok szeretettel várjuk Önt és kedves családját.

Kollázs a klubról

Videó megtekintése: https://www.youtube.com/watch?v=xu-FSX2I5uE

Online Squash Club logoja

On Line Squash és Fitness Klub
Squash-pálya foglalása telefonon: +3623444344, vagy +36203338888.
2040 Budaörs, Forrás utca 8.