Squash

Squash

Bővebben...

Squash oktatás

Bővebben...
Fitness
Fitness

Fitness

Bővebben...

Személyi edzés

Igény szerint személyi edzés lehetősége biztosított. Fitnesztermünk teremvezetője Szabó Zoltán aki a Testnevelési Egyetem sportoktatói tanfolyamán, testépítés és fitnesz szakon végzett. Zoli segíti vendégeinket edzéstervek összeállításában, a gyakorlatok helyes végrehajtásában és táplálkozási tanácsadásában.

Aki napijegyet, vagy bérletet vásárol, térítésmentesen használhatja szaunánkat. Fallabdázó vendégeink játék előtt vagy után, kedvezményesen vehetik igénybe erősítőtermünket.

Személyi edzés
TRX

TRX

Bővebben...

Aerobik

Bővebben...
Fitness
Squash

Zumba

A világon egyre nagyobb teret hódít a Zumba® fitness. A Zumba® egyesítette a latin ritmusokat könnyen tanulható lépésekkel és mozdulatokkal, egy egyedülálló fitneszprogramot hozott létre. Itt nem kell különböző koreográfiákat megtanulnod. A tanár mozdulatait kell követned. Ha hibázol az sem gond :) A Zumba egy lenyűgöző, szórakoztató, örömökkel teli tánc, az élet tánca!

Egy 60 perces zumba óra alkalmával kb. 600 kalóriát tudsz elégetni , miközben növeled az állóképességed, kondíciódat. A táncokba beépített zumba® gyakorlatokkal erősíted izmaidat és formálod alakod. Megtanulhatod a bachata , a merengue, a cha-cha-cha, a flamenco, a hastánc, a cumbia, a tango, a samba, alaplépéseit.

Spinning

A spinning tulajdonképpen egy edzőteremben végzett, magas intenzitású, zenés kerékpáros aerobikóra. Az egyik legkiválóbb kardióedzés, mely az állóképességet fejleszti. Egyetlen spinningedzéssel akár 700-800 kalóriát is elégethetünk egy óra alatt!

A ritmusos zenére egy órán át tartó, folyamatos, lelkes, közös tekerés, ahol az edző instrukcióitól függően száguldhatunk országúton, megmászhatunk magas hegyeket, de akár versenyen is részt vehetünk, igencsak jó élettani hatásokkal rendelkezik. Jelentősen javul a keringési rendszer, megerősíti a szívet, hatékonyabb lesz a vér oxigénszállító képessége, erősödik az érfal, nagymértékben javul állóképességünk, ezzel együtt fejlődik tüdőnk hatékonysága is. Az egyik leghatékonyabb állóképesség fejlesztő sport.

Spinning
Szolárium

Szolárium

Bővebben...

Szauna

Bővebben...
Szauna
Masszázs

Masszázs

A masszázs lazítja az izomzatot, megszünteti a fájdalmas izomcsomókat, - feszüléseket. Növeli a fizikai teljesítőképességet, enyhíti a mozgásszervi panaszokat, sérülést követően felgyorsítja a rehabilitációt. Nyugtatóan hat az idegrendszerre, így jelentősen csökkenti a stressz okozta tüneteket.

Fokozza az anyagcserét, és a méregtelenítést. (Javul a vérellátás, ezáltal a szövetek oxigén- és tápanyagellátása. Gyorsul a nedvkeringés, így a bomlástermékek gyorsabban ürülnek a szövetekből.) Csökkenti a fáradságérzetet, emellett fokozza a szellemi teljesítőképességet.

Kiss Veronika Zsófia gyógy- és sportmasszőr

Kiss Veronika Zsófia gyógy- és sportmasszőr


Szakmai tapasztalataim legjavát az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet FIZIOTERÁPIÁS részlegén szereztem meg!Vallom, hogy a masszázs minősége és hatékonysága 3 dologtól függ: kitől tanultad, milyen az egyéniséged, és milyen gondolattal alkalmazod. Engem megfogott, kikapcsol, és motivál. Szeretek segíteni és hozzá tenni az emberek mindennapjaihoz, hogy egy kis örömet és egészséget csaljak mindenki arcára és szervezetébe.

Masszázsokról általában: A gyógymasszázs jelentős fájdalomcsillapító hatású 100%-ban természetes gyógymód. A gyógymasszázs technikájának alapja a svédmasszázs, mellyel csökkentjük az ízületi fájdalmakat és regeneráljuk az izomzat működését.

A sportmasszázs kezelés során, kérésre passzív nyújtás is alkalmazható. fárasztó edzések után válaszd Te is a testi lelki felfrissülést és regenerálódást! Várlak sok szeretettel!

"Mindig tudsz adni, ha a szíved tele van szeretettel."

Bejelentkezés: (+36) 20 269 70 74


Előzetes bejelentkezés szükséges, lehetőleg egy-két nappal előre. ☺

Üzlet és Büfé

A klub földszintjén található üzletben beszerezheti szükséges felszerelését is. Vásárolhat nálunk squash ütőt, labdát, cipőket, sportpólókat és más kiegészítőket, melyek fallabdázáshoz, fitnesz vagy aerobikedzéshez egyaránt szükségesek. Forgalmazott termékeink között szerepelnek Head, Black Knight, Ashaway, Unsquashable, Prince és Eye Rackets felszerelések is.

Büfénkben hűtött és szobahőmérsékletű üdítőkből, sportitalokból választhat. Italkínálatunkban szerepelnek továbbá fehérje turmixok melyet igény esetén tejjel vagy vízzel is elkészítünk, kávék, teák, és gyümölcsturmixok is. Ha megéhezett friss szendvics kínálatunkból, csokoládékból, péksüteményekből és gyümölcsökből választhat. A gyors energiapótláshoz a Scitec és a Sponser cég termékeit ajánljuk.
www.scitec.hu, www.sponser.hu

Büfé
Online Squash Club logoja

On Line Squash és Fitness Klub
Squash-pálya foglalása telefonon: +3623444344, vagy +36203338888.
2040 Budaörs, Forrás utca 8.